Vriendinnenuitje bij de Veste
Vriendinnenuitje bij de Veste

Aanstaande vrijdag hét vriendinnenuitje bij Theater de Veste!

Op vrijdag 25 maart heeft Theater de Veste dé voorstelling op het programma staan die bij uitstek geschikt is om met vriendinnen te bezoeken. Daarom organiseert het theater een Ladies Night bij de voorstelling 'En en' van topartiesten Anniek Pheifer en Jacqueline Blom. 

Vooraf worden de dames met een Ladies Night ticket ontvangen met een glas bubbels en na de hilarische voorstelling wordt de avond afgesloten met een drankje en lekkere muziekjes in het Theatercafé van Theater de Veste.

‘En en’ is een wervelende en theatrale voorstelling inclusief muziek met heerlijk gespeelde uitvergrotingen van herkenbare situaties. "Het debuut van het gelegenheidsduo Pheifer & Blom is ijzersterk, een duizelingwekkend collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. ‘En en’ is theater én cabaret, integer én een tikje vals, moedig én opportunistisch, serieus én hilarisch." Aldus de Theaterkrant. Bezoek voor meer informatie en het bestellen van tickets de website van Theater de Veste. Zie: www.theaterdeveste.nl