Op bezoek bij Jong Elan
Op bezoek bij Jong Elan

Op bezoek bij Jong Elan

In deze nieuwe klassieke muziekserie staan jonge kamermusici centraal. Vanaf 23 maart komen drie bevlogen ensembles naar het Rietveld Theater om u met furore en elan in samenspel ten gehore te brengen. 

In levendige, toegankelijke en intieme sferen maakt u kennis met de mooiste samenklanken in klassieke muziek. Met piano, strijkers en zang brengt de serie een veelzijdig aanbod waarin meerdere culturen en achtergronden samenklinken. 

Bovendien geven de musici een persoonlijk tintje aan de concerten doordat ze graag onder de aanbracht brengen waarom dit de muziek is waar ze samen hun hart en ziel in leggen. De serie wordt op 23 maart geopend met Trio Sphera. Het pianotrio legt de verbinding tussen de grote meesters Beethoven en Shostakovich. Met een tijdsspanning van een ruime eeuw nodigt Sphera u uit het rijke pianotrio-oevre te verkennen. Trio Sphera met Grote Meesters van het Pianotrio is te zien in het Rietveld Theater op woensdag 23 maart 20.30 uur. www.rietveldtheater.nl/tickets. Rietveld 49 Delft