NOOTDORP - RKDEO maakte afgelopen zondag indruk door met 1-6 bij Full Speed te winnen. Aanvoerder Rob van Hagen zag dat het goed was.

- Dat was een lekker potje...
"Dat kun je wel zeggen. In de eerste helft hadden wij een overwicht, maar verzuimden we om dat echt tot uitdrukking te laten komen in de score. Na een 0-1 ruststand bouwden we dat in de tweede helft al vroeg uit en dan kan het snel gaan." 

- En zo heb je aansluiting bij de top...
"Door de resultaten bij andere wedstrijden zijn we inderdaad wat dichterbij een aantal ploegen boven ons gekomen, maar voor ons heeft het denk ik geen zin om nu serieus naar boven te kijken." 

- Trainer Wesley Epskamp heeft je er volgend jaar graag nog bij...
"Dat begreep ik inderdaad, maar ik heb met hem besproken dat ik aan het eind van dit seizoen ga stoppen. Ik sta volledig achter de overstap naar de zaterdag, maar ik heb op dat moment andere dingen te doen waar ik niet zomaar afstand van doe."

- Met je ervaring zou je van grote waarde kunnen zijn...
"Ik vind het ook ontzettend leuk om met die jonge jongens te spelen. Zowel binnen en buiten het veld klikt het goed. Daar ligt het dus echt niet aan. We gaan dit seizoen op een goede manier afsluiten."