Expositie in de Jessehof

DELFT - Momenteel is er een nieuwe expositie in de Jessehof te bezichtigen. Dit keer heeft Gisela Schaeffer haar kunstwerken beschikbaar gesteld. Gisela schildert al heel lang. De schilderijen in de Jessehof zijn met prachtige kleurencombinaties van blauw en groen. En daarbinnen een mooie vogel of beer. Echt de moeite waard om te bekijken!

Gisela
Gisela is begonnen te schilderen toen ze niet meer kon werken. Ze maakte vooral: stillevens, portretten. Ook heeft ze pentekeningen gemaakt en kerstkaarten, die ze uitdeelde in de Buytenweye. Als Gisela schildert, zet ze er een mooi muziekje bij op en komt ze helemaal tot rust.

Bezoeken
De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van de Jessehof: maandag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur en dinsdag-, donderdag- en zaterdagmorgen van 10.00 – 13.00 uur. Voor informatie: www.jessehof.nl


VTV Delft treedt op met de Buurtband

DELFT - De Buurtband is een groot, divers, vrolijk & toegankelijk muziekparticipatieproject in Delft. Het project heeft 2 doelgroepenbewoners van Delft van 16 jaar en ouder en mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Samen vormen zij een veelkleurig en divers samengesteld buurtorkest.

De Buurtband is ontstaan door een samenwerking tussen Stichting VTV (Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vorming voor mensen met een beperking) en Fort van de Verbeelding, een muziekgezelschap uit Utrecht. Na veel zaterdagen met elkaar gerepeteerd te hebben is het zover!

Optreden
Zondag 27 maart geeft de Buurtband een optreden in de Theatre Hall van de TU Delft (Gebouw 37, Mekelweg 8-10 in Delft). Om 15.15 uur zullen de deuren open gaan, waarna om 15.30 uur het optreden zal beginnen. Wil je komen kijken bij het optreden? Meld je dan aan bij vtvdelft@vtvzhn.nl. De toegang is gratis, de koffie staat klaar.

Meedoen
De buurtband repeteert wekelijks op zaterdagmiddag van 14.15 tot 15.30 uur in VC de Wipmolen, Prof. Krausstraat 71-B in Delft. Wil je ook meedoen? Dan ben je van harte welkom! Instromen kan altijd en na het optreden gaan we weer repeteren voor een volgend optreden!

Meer informatie of je opgeven voor het optreden?
Dat kan. Neem bij interesse contact op met VTV Delft. Dat is mogelijk door te bellen naar 015 26 18 648 of te mailen naar vtvdelft@vtvzhn.nl