Delftse Vriend actie

DELFT - Na een succesvolle eerste editie van de Delftse Vriend actie, sluit Museum Prinsenhof Delft op zondag 6 maart de voorjaarsvakantie af met de tweede editie, waarbij iedere inwoner van Delft Museum Prinsenhof Delft kosteloos kan bezoeken. Delftenaren krijgen de kans om de nieuwe tentoonstelling 'Bram Bogart. Schilder van formaat' te bewonderen en vrijblijvend deel te nemen aan de bijbehorende familieworkshop 'Ben jij de nieuwe Bram of Jan?' (4+).

Om gratis toegang tot het museum te verkrijgen kan iedere inwoner van de gemeente Delft een persoonsgebonden Delftse Vriendpas ophalen bij de kassa- & informatiebalie in het museum. Vervolgens kan op vertoon van deze pas iedere eerste zondag van de maand een gratis entreeticket worden opgehaald in het museum, of vooraf geboekt worden via de website: www.museumprinsenhof-delft.nl

Familieworkshop: Ben jij de nieuwe Bram of Jan? 4+
Ter gelegenheid van de tentoonstelling 'Bram Bogart. Schilder van formaat' organiseert het museum een famlieworkshop. Bram Bogart en Jan Schoonhoven waren ook dikke vrienden. Ze maakten allebei prachtige kunstwerken. Maar de manier waarop ze dat deden was heel verschillend. Jan hield van orde, rust en rechte lijnen. Bram was gek op chaos, bonte kleuren en dikke verf. Tijdens de inloopworkshop maken kinderen een eigen kunstwerk geïnspireerd door Bram en Jan. De hele middag is een museumdocent aanwezig die kan helpen. Reserveren is niet mogelijk. Iedereen kan een kijkje nemen en mee doen.

Kijk voor meer informatie over de Delftse Vriend actie en/of tickets op prinsenhof-delft.nl