Delfts Verkiezingsdebat Kunst & Cultuur

DELFT - Cultuurtafel Delft, hét samenwerkingsverband van de Delftse kunst- en cultuursector, organiseert in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een Verkiezingsdebat over Kunst & Cultuur. Het debat vindt plaats op zaterdag 12 maart om 16.00 uur in Theater de Veste in Delft.

Het Verkiezingsdebat Kunst & Cultuur wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Cultuurtafel Delft. Aanwezig zijn: GroenLinks, STIP, D66, Onafhankelijk Delft, VVD, CDA, SP, PvdA, ChristenUnie, Hart voor Delft, BIJ1 en Volt. De politici gaan onder leiding van gespreksleider Nico Jouwe in gesprek over het toekomstige kunst- en cultuurbeleid in Delft. Wat zijn de plannen en ambities op het gebied van kunst en cultuur in Delft van elke partij? Wat is hun visie? En, hoe gaan ze dit waarmaken?

Het Cultuurdebat is gratis toegankelijk voor iedereen. Kom ook langs, stel jouw vragen, reageer op het debat en ga in gesprek met de partijen. Reserveren is verplicht, dit kan via Theater de Veste: www.theaterdeveste.nl.


De Koffiekamer

DELFT - De Koffiekamer in buurthuis De Wending in de Raamstraat is een ontmoetingsplaats voor mensen die geconfronteerd worden met een ziekte en voor allen die hier mee te maken krijgen: familie, mantelzorgers, vrienden.

"Het kan een chronische ziekte zijn of long-Covid of kanker. Je hoeft er niet over te praten, maar je weet dat je aan de koffie of thee zit met anderen die hier ook mee te maken hebben. Als je eraan toe bent om er wel over te praten zijn we er voor elkaar.

Kom langs op dinsdag- en woensdagmorgen van 10.00 uur tot 13.00 uur. We zitten op de 2e verdieping en er is een lift. Weet u van harte welkom!"

Op werkdagen kunt u voor informatie bellen naar: Rafaël Maria Theuvenet, 085 04 99 146