Wijkvereniging Pijnacker-Zuid won de eerste prijs
Wijkvereniging Pijnacker-Zuid won de eerste prijs

Vrijwilligersprijs 2021 uitgereikt

Algemeen

PIJNACKER-NOOTDORP - Wijkvereniging Pijnacker-Zuid, De Nootdorpse Vakantieweek en 24/7 Schoon Pijnacker-Nootdorp vallen in de prijzen bij de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2021.

Blijk van waardering
In Pijnacker-Nootdorp is voor de vijftiende keer de Vrijwilligersprijs uitgereikt. De prijs is een blijk van waardering voor de vrijwilligersorganisaties die aantoonbaar een belangrijke bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Eind vorig jaar stond deze uitreiking gepland in CulturA & Zo, maar werd toen uitgesteld in verband met het oplopende aantal coronabesmettingen.

Prijzen
Wethouder Marieke van Bijnen bezocht alle genomineerden vrijdag persoonlijk. Aan drie van de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties overhandigde ze de prijzen. De eerste prijs ter waarde van 1.000 euro ging naar Wijkvereniging Pijnacker-Zuid, de tweede prijs ter waarde van 500 euro naar de Nootdorpse Vakantieweek en de derde prijs ter waarde van 250 euro naar 24/7 Schoon Pijnacker Nootdorp.

Uitslag
De uitslag werd voor de helft bepaald door een onafhankelijke jury en voor de andere helft door de bewoners Pijnacker-Nootdorp.