DELFT - Zondagmiddag staat er met SEP - DHL nog een mooie derby op het programma. Kai van Leest, speler van SEP kijkt ernaar uit.

- Heb je er zin in?
"Absoluut. Voetballen voor publiek is altijd leuk en het heeft altijd iets extra's om tegen Delftse clubs te spelen. Heerlijk dus om op deze manier te beginnen."

- Hoe staan jullie ervoor?
"We hebben zondag van VFC verloren, maar ervoor van Concordia en Wilhelmus gewonnen. Vooral die zege tegen Wilhelmus voelde goed, want mijn vader, die er assistent is, moest daardoor een week lang de vaatwasser inruimen. Een goede weddenschap dus."
- En in fysiek opzicht?
"Marcel de Letter is erg bezig geweest om ons aan het werk te houden. Zo hebben we allemaal wel minstens één keer per week kunnen trainen. Dus in dat opzicht denk ik dat we er wel goed voorstaan." 

- Zegt de tegenstander jullie iets extra's?
"Vorig seizoen speelden we ook tegen Full Speed, nu voelt dit als de enige echte derby, ondanks Taurus ook bij ons in de poule zit. Dat is natuurlijk sowieso leuk, maar op dit moment staan we gelijk en behoudt de winnaar de aansluiting met de bovenste plekken. Daarnaast zijn er sfeeracties en is er een derde helft; heerlijk dus om op deze manier opnieuw te mogen beginnen."