Train naar jouw persoonlijke doel op de Golden Tenloop

DELFT - Wil jij je PR op de 5 km of 10 km aanscherpen? Of een van deze afstanden gewoon gezond uitlopen? Ook in 2022 biedt AV De Koplopers weer een speciaal trainingsprogramma naar de 5 km of 10 km van de Trompper Optiek Golden Tenloop aan. Zowel beginnende als meer gevorderde lopers zijn welkom.

Ervaren trainers begeleiden je op een gestructureerde wijze naar jouw persoonlijke doel. Dat kan blessurevrij uitlopen zijn, maar ook een persoonlijk record op de 5 km of 10 km is mogelijk als doel. Je bepaalt zelf wanneer je wilt en kunt starten met het trainingsprogramma. AV De Koplopers biedt gedurende enkele weken een introductie aan. Vervolgens ben je welkom op alle trainingsavonden van AV de Koplopers: iedere woensdag- en vrijdagavond starten ze om 19.15 uur vanuit het clubhuis bij SV Wippolder. Rond 20.45 uur komen ze daar na de mooie loopkilometers terug om eventueel nog wat te drinken en na te praten. Voor de kennismakingstraining en trainingen bij AV De Koplopers tot aan de Trompper Optiek Golden Tenloop betaal je slechts 35 euro. Met het inschrijfgeld voor de Trompper Optiek Golden Tenloop (15 euro voor de 10 km en 12 euro voor de 5 km) heb je dan voor 50 euro of zelfs iets minder een compleet trainingsprogramma en deelname aan hét hardloopevenement van Delft.

Bij de inschrijving voor de Golden Tenloop kun je je ook direct aanmelden voor het trainingsprogramma. Ga hiervoor naar www.goldentenloop.nl.


Voetbal dit
weekend

Zaterdag 19 februari

Nootdorp - Honselersdijk (15.00 uur)
Naaldwijk - Ariston ’80 (14.30 uur)
DSVP - Schipluiden (14.30 uur)
De Ster - DVC (14.30 uur)
HPSV - Oliveo (14.30 uur)

Zondag 20 februari

DHC - Spartaan ’20 (14.00 uur)
Sarto - Den Hoorn (14.00 uur)
Wippolder - Full Speed (14.00 uur)
Concordia - HMSH (14.30 uur)
HVV - RKDEO (14.00 uur)
SEP - DHL (14.00 uur)
Taurus - Madestein (15.00 uur)


Agendapunt

Wilt u zelf een (online) activiteit toevoegen aan onze digitale agenda? Ga dan naar www.delftopzondag.nl/activiteit en meld uw agendapunt aan in één van de categorieën. Zelf geen activiteiten aan te melden maar wel benieuwd naar leuke activiteiten in de regio? Neem dan vooral een kijkje!