Wereld Radio Dag


DELFT - Op 13 februari 2022 is het Wereld Radio Dag en dat viert Juraini in de Speeltuin Van Tienhovenstraat in Delft met buren, kennissen en vrienden van Juraini.

Op deze dag wordt er een evenement georganiseerd door Omroep Juraini; een 24 uurs non stop internetradio van Juraini. In de Speeltuin Van Tienhovenstraat kunnen kinderen in de speeltuin spelen. Verder komt Sanne van 't Hof langs, als contactpersoon van Juraini binnen Gemeente Delft en Jeanette Chedda van de politieke partij Delft BIJ1.


Start leesclubs
biografieën en
kunstgeschiedenis

DELFT - Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

In Delft starten binnenkort twee leesclubs: biografieën/familiegeschiedenissen en kunstgeschiedenis. In Bibliotheek DOK OPEN zijn op donderdag 3 maart twee informatiebijeenkomsten voor mensen die geïnteresseerd zijn in de levensgeschiedenissen van interessante mensen en/of zich willen verdiepen in schilders, beeldhouwers, kunststromingen of een bepaalde periode in de kunst.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie en (kunst)geschiedenis.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op 3 maart om 10.30 uur (biografieën en familiegeschiedenissen) en/of om 13.30 uur (kunstgeschiedenis) in bibliotheek DOK OPEN, Vesteplein 100 in Delft.

De bijeenkomsten zijn vrijblijvend, maar aanmelden is wel noodzakelijk in verband met eventuele coronamaatregelen. Dat kan via e-mail:
bep.denblanken@senia.nl.