Wat mist u nog in de krant?

Het team van RODI Media zh is voortdurend bezig met vernieuwing, om voor u een nog mooiere krant op de mat te kunnen bezorgen. Wij willen u daar als lezer graag bij betrekken. Inmiddels bent u vast al bekend met onze themapagina's Cultuur & Uit, Kijk op de Wijk, Vakwerk, Bruid, Den Hoorn/Schipluiden, Preventie, Schilders en Topoccasions, en specials als de Naar Delft, Living & More, Uitvaart, Duurzaamheid, Onderwijs en de Donkere Dagen. 

Heeft u een idee voor nieuwe themapagina's of specials? Mail dit dan naar:
hanneke@delftopzondag.nl.

Golden Tenloop


DELFT - Na twee jaar geen Trompper Optiek Golden Tenloop vanwege de Covid-beperkingen, hoopt de organisatie nu op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, de 33e editie te kunnen houden. Zoals ieder jaar zal de inschrijving voor dit geweldige evenement starten op Valentijnsdag, maandag 14 februari om 20.00 uur. Voor beginnende lopers zal ook de mogelijkheid worden geboden een extra trainingsprogramma te volgen.

Voor info:
www.goldentenloop.nl

Kopjesloop


DELFT - Rekening houdend met de RIVM-voorschriften zal er op zondag 13 februari door AV De Koplopers weer een Kopjesloop worden georganiseerd. "We zijn blij dat het mogelijk is deze maandelijkse loop op de tweede zondag van de maand weer te mogen organiseren. Helaas alleen nog een 5 en 10 kilometer. Van tevoren inschrijven via de site! Afhalen startnummer in de kantine van korfbalvereniging DES-Sportpark Biesland.

Info op www.dekoplopers.nl

Museum de Griffioen

DELFT - Deze zondag is Medisch Farmaceutisch Museum de Griffioen aan de Koornmarkt 66 te Delft weer geopend voor de individuele bezoeker tussen 13.00 en 16.30 uur. Er worden dan geen rondleidingen gegeven maar bezoekers kunnen op alle afdelingen rondkijken en toelichting vragen aan de aanwezige vrijwilligers. In het kader van de coronamaatregelen wordt de QR-code gecontroleerd en worden bezoekers gevraagd maskers over mond en neus te dragen. Er kunnen maar 16 personen tegelijk in het museum worden toegelaten. De toegangsprijs is 6 euro en kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. Museumjaarkaart is helaas niet van toepassing. Zie ook de website www.museumdegriffioen.nl

Agendapunt

Wilt u zelf een (online) activiteit toevoegen aan onze digitale agenda? Ga dan naar www.delftopzondag.nl/activiteit en meld uw agendapunt aan in één van de categorieën. Zelf geen activiteiten aan te melden maar wel benieuwd naar leuke activiteiten in de regio? Neem dan vooral een kijkje!