Alexander en Nea
Alexander en Nea Foto:

Lunchpauzeconcert

Laat je meevoeren naar Argentinië met de tangomuziek van VAKdocent Nea-Maria Korpalainen en Alexander Vocking. Allebei verknocht aan tangomuziek startte dit duo in 2018 met een experiment. Hoe zouden een viool en een contrabas klinken, alleen zonder andere instrumenten. De contrabas als basis en de viool die de toon zet. Het experiment groeide uit tot een mooie samenwerking waarin tango de boventoon voert.

Nea-Maria Korpalainen is violist, afgestudeerd in volksmuziek en ze behaalde haar master in Argentijnse tango. Alexander Vocking is een contrabassist gespecialiseerd in klassieke- en wereldmuziek en Argentijnse tango.

Het Lunchpauzeconcert start om 12.00 uur in het theatercafé van Theater de Veste. Tickets voor de concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. Na de afgelopen lockdown verdienen zij het om eventjes extra in het zonnetje te worden gezet. De tickets zijn te koop via de website van Theater de Veste voor € 5,00. Dat is inclusief een lunch. Het overige publiek kan gratis via een livestream kijken en luisteren.