Vrouwen aan de top

Onafhankelijk Delft presenteert de eerste vijf kandidaten op de verkiezingslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Dat zijn: Jolanda Gaal, Liedewei Timmermans, Carla van Tricht, Angeles Rodriguez Atienzar en Mirjam Breedijk. "Wij zijn supertrots dat bovenaan onze lijst vijf vrouwen staan", aldus Jolanda Gaal. "Wij zullen ons, zoals Onafhankelijk Delft al sinds 2006 doet, weer keihard inzetten voor de inwoners van onze stad."

Gevarieerde kieslijst

De Delftse SP heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Lijsttrekker Lieke van Rossum is trots op het gevarieerde team waar zij de lijsttrekker van is. Nummer twee is Joost van der Sluis. DaniĆ«lla de Leeuw staat op nummer drie.  Andere bekende SP'er op de lijst zijn raadsleden Salwan Al Jaberi en Marjon Kok; Tanthofbewoner en oud-voorzitter Frank Johan Hoogendam en
vluchtelingenwerker Mila Sorel.

Getuigen gezocht

Delft - Tussen vrijdag 14 en maandag 17 januari heeft de politie meerdere meldingen ontvangen van mensen die op straat liepen in de wijk Voorhof en urine naar zich toe gegooid kregen door een groepje jongeren.
De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Weet u iets? Bel 0900-8844, anoniem via 0800-7000.