Alle sporten op één plek

DELFT - Sporten en bewegen op eigen niveau. Leuk met leeftijdsgenoten. Het liefst in de buurt. Dat klinkt aantrekkelijk, maar waar vind je precies die sport of beweegactiviteit? Daarvoor kunnen alle Delftenaren naar de website SporteninDelft.nl. Op dit initiatief van het Delfts Sportakkoord vindt men een heel praktische zoekmachine met verschillende overzichten.

Je bent op zoek naar een nieuwe sport of een leuke beweegactiviteit. Voor jezelf, voor je opa, oma of bijvoorbeeld voor je kinderen. Natuurlijk passend bij je specifieke wensen, niveau en leeftijd. En het liefst ook nog een beetje in de buurt van waar je woont. De website maakt het makkelijker voor jou en je familieleden om op eigen niveau en lokaal in beweging te komen. 

Bewegen
Wie structureel wil sporten en ergens lid wil worden, meldt zich natuurlijk aan bij een van de vele verenigingen in Delft. Van schaken tot handboogschieten, voetbal tot onderwaterhockey. Maar er zijn ook veel vrijblijvende beweegactiviteiten, waarvoor je niet per se een lidmaatschap hoeft aan te schaffen. Zo zijn er wandelgroepen, sport en spel middagen en bijvoorbeeld fietslessen voor vrouwen met een migratieachtergrond. Al deze beweegactiviteiten vind je nu ook op SporteninDelft.nl

Het platform sportenindelft.nl is ontstaan vanuit het Delfts Sportakkoord. Vele organisaties en verenigingen bundelen in dat akkoord de krachten om sporten en bewegen voor alle Delftenaren mogelijk te maken.