Muzieklessen bij Rootz weer LIVE!
Muzieklessen bij Rootz weer LIVE! Foto:

Muzieklessen bij Rootz weer live!

Door de lockdown moesten ook de muziekscholen enkele weken de deuren sluiten. Bij Rootz werden de lessen weer zoveel mogelijk online voortgezet. Maar inmiddels is iedereen daar wel een beetje klaar mee en gelukkig is het niet meer nodig: De muzieklessen mogen weer live worden gegeven!

Kan muziek helpen om een crisis te overwinnen? Jazeker! Muziek kan helpen om harmonie te brengen in onze dagelijkse emotionele chaos. Muziek heeft positieve effecten op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. En het zèlf maken van muziek stimuleert de creativiteit, de motoriek, de sociale vaardigheden en de schoolprestaties. Maar… in de eerste plaats is zelf muziek maken natuurlijk gewoon een heel leuk tijdverdrijf! 

Starten met lessen is bij Rootz Muziekschool gedurende het hele jaar mogelijk. Bijvoorbeeld met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in totaal 86,50 euro). Rootz heeft leslocaties in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Informatie over Rootz is te vinden op rootzmuziekschool.nl maar je kan ook bellen met 015-3694902.