Het is waar: veel kan nu even niet. Maar er is nog echt wel het een en ander te doen in Delft. Van sporten en bewegen tot online optredens, workshops en spelletjes.

Lokale ondernemer
Uiteraard kan een wandeling door ons prachtige historische centrum ook nooit kwaad. Restaurants zijn dan wel gesloten, maar afhalen van een lekkere koffie of een heerlijk broodje kan nog steeds. Zo steun je ook nog eens de lokale ondernemer. Overigens kun je bij diverse restaurants ook maaltijden afhalen of thuis laten bezorgen, zodat je ook op een minder zonnige dag kunt genieten van wat Delft te bieden heeft. Nu de maatregelen eindelijk wat zullen gaan versoepelen, is dit de uitgelezen kans om bij jouw lokale ondernemer naar binnen te stappen en wat leuks te kopen.


Natuurwandeling
Wil je even uit de drukte van de stad? Maak dan een wandeling door de Delftse Hout of door het mooie Midden Delfland. Stippel een route uit en ga samen met iemand op pad. Heb je een hond? Neem die dan ook gezellig mee. Zo ben je lekker aan het bewegen in de buitenlucht en je kan eens bijpraten met die vriend of vriendin die je al lang niet meer hebt gezien.

De Delftse Hout is een prachtig recreatie- en natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Met een prachtige camping, de Papaver, een kinderboerderij en het hertenkamp, is de Delftse Hout een ideale plek om er even op uit te gaan.

Naast de Delftse Hout kun je ook genieten van het prachtige groen in Midden Delfland. Midden Delfland staat bekend om het boerenland en haar boerenbedrijven. Je kunt hier prachtig fietsen, wandelen, skeeleren of varen.