Een silent piano
Een silent piano Foto:

Clavis, een winkel in coronatijd

DELFT - De coronacrisis treft ons allemaal, vaak negatief, soms extreem negatief maar soms ook positief. Tijdens de 'lockdown' waren veel mensen noodgedwongen thuis. Dat hebben we geweten bij Clavis...

Veel mensen bedachten dat ze nu opeens tijd hadden om aan iets te beginnen waar ze al lang over droomden: leren pianospelen. Velen wisten via ons de weg te vinden om toch maar eens te beginnen met dit instrument. Natuurlijk heeft Clavis dan een leuk voorstel voor een goed instrument om het op te leren. Vaak begint men met een instapmodel. Maar er waren ook klanten die vertelden: “en nu ga ik het gewoon in één keer goed aanpakken”. Zij kochten of huurden een mooie akoestisch instrument bij ons.
Laten we niet te lang stilstaan bij corona. Voor de rest van dit jaar hebben wij een bijzondere serie piano’s besteld bij onze leverancier: de unieke 'silent piano'. Ik kan maar geen woorden vinden hoe dat klinkt: een echte akoestische piano die u naar believen 'uit' kunt zetten en met hoofdtelefoon kunt spelen.

www.clavis.nl