Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Het grootste reizende muziekfestival
van Nederland komt naar Delft

Popronde is een landelijk rondreizend festival dat elk najaar plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Op 25 november doet het muziekfestival Delft aan. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van de steden. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. Het programma van Popronde Delft 2021 is helemaal rond en dit is een line-up die je niet wilt missen. Nog beter: we kunnen weer staan, dansen, hurken, springen, zachtjes meewiegen, headbangen, en weer op naar de volgende!

Bij STECK, The Student Hotel, O.J.V. de Koornbeurs, Wolbodo Delft, Rondvaart Delft, Eet en Proeflokaal de Kurk, Jazz Café Bebop, Cultuurlab en het Rietveld Theater kun je genieten van de nieuwste, meest talentvolle acts van het moment. Welke acts je kunt verwachten? ACOUSTIC ASSHOLE, CLOUDSURFERS, Deveron, Diogo Carriço, Douwe Doorduin, GINGE, Graeme James, Honingbeer, Juan Juan, Kalaallit Nunaat, Loupe, Lucky Blue, Max Poolman, Melle, Micah & Julia, Minor Citizen, Nicolaas, Noa Lauryn, ParHasard, POM, Prestcold Molly, SOME, Son de Aquí, Them Dirty Dimes en YoungRubbi. De Popronde speelt in op de afnemende speelmogelijkheden voor bands. Het is voor beginnende bands - hoe goed ook - vaak moeilijk om buiten hun eigen regio optredens te regelen en publiek te trekken. De opzet van Popronde weet wel publiek te trekken en aandacht te genereren voor (nog onbekende) bands.

Passe-partout
Voor slechts 5 euro koop je een passe-partout waarmee je de hele avond kris kras langs de locaties kan en zoveel acts kunt bekijken als je maar wilt. Nog niet alle maatregelen zijn weg dus we feesten tot 00:00 maar daarom hoeven we niet minder láng van deze avond te genieten. Zorg dus dat je 25 november vanaf 18.00 in het centrum van Delft kan zijn om de eerste toppers te bewonderen! Eten kan onderweg en ook bij diverse deelnemende locaties.

Meer informatie, waaronder de complete line-up, is te vinden op www.popronde.nl/steden/delft