Afbeelding

Oudejaarsconferences in Theater de Veste

Ook in 2021 verschijnen cabaretiers in Theater de Veste op de bühne om het jaar af te sluiten.

Oudejaarsconference 2021: in vertwijfeling blijven - Javier Guzman
Dinsdag 16 november om 20.15 uur
Inmiddels maakte Javier al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021 kan Javier niet achterblijven. Dit memorabele jaar moet besproken worden. Het is tijd voor de wervelende, verfrissende vierde. Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht.

Vaarwel 2021 - Sjaak Bral
Dinsdag 7 december om 20.15 uur
“Het maakt niet uit” zei een oudere vrouw tegen Sjaak, na zijn allereerste oudejaarsconference. “Als u het zelf maar leuk vindt”. En dat hebben we geweten, want nu 25 jaar later bestormt hij het theater met de show ‘Vaarwel 2021’. Verwacht een avond gevuld met de gebeurtenissen van een bewogen jaar, maar vooral gemarineerd in de gulle lach die we hebben moeten missen. En dat halen we keihard in met deze meester van de actuele grap en wiens oudejaarsconference al 25 jaar staat als een huis. En oudere vrouwen zijn meer dan welkom!

Oudejaars 2021: Het Jansen Vaccin - Dolf Jansen
Zaterdag 18 december om 20.15 uur
Dolf Jansen weet als geen ander het politieke jaar te duiden. Het Jansen Vaccin, wat gaat het ons brengen... Wat je mag verwachten van Het Jansen Vaccin? Het is volop verkrijgbaar. Geeft politieke duiding en een geheugentest om uit te vinden wat Rutte allemaal wél deed, zei, beloofde en bedoelde, geen nieuw leiderschap (vooralsnog). Wel menselijke maat, maar geen consultants en adviesbureaus. Wel improvisatie en poëzie, maar geen door woordvoerders goedgekeurde tekstjes. Bijwerkingen van Het Jansen Vaccin: werkt 1,5 uur (en daarna nog heel lang na). Schaterlach. Denkfronsen. Inzichten. Verbazing. Zin om het leven te omhelzen. Het Jansen Vaccin: hoe hebben we het al die jaren zónder gedaan?!