Afbeelding
Foto:

Smits Designcenter creëert
harmonie in je inrichting

'Je fantasie prikkelen', dat is wat Smits Designcenter in Delft graag doet. “We willen graag laten zien wat er allemaal kan. Want als wij dat al niet durven, dan durft de klant dat zeker niet.”

Smits Designcenter kan bogen op 87 jaar ervaring in de woonbranche. “Maar stoffig is het vak zeker niet”, benadrukt Lisette van Bergenhenegouwen. “Het is juist enerverend en vol met (technische) ontwikkelingen.” 'Design' staat centraal bij Smits Designcenter. “Dat betekent dat er over is nagedacht”, aldus Lisette. “Wij zoeken naar de inrichting die bij je past alspersoon. En onze meerwaarde zit vooral in het creëren van harmonie tussen de verschillende designobjecten. Dat resulteert in een warm interieur waar je je echt thuis voelt.” Om dat doel te bereiken is luisteren cruciaal: “Hòren hoe mensen graag willen leven. We bieden alle rust en persoonlijke aandacht. ”

Wie prijs stelt op design, kwaliteit en advies gaat dus naar Smits. “Je kunt bij ons terecht voor één fauteuil, maar ook voor een complete inrichting”, zegt Lisette. “Van advies tot aanleg door onze eigen vakmensen, het kan allemaal. Binneninrichting, stoffering, maar bijvoorbeeld ook kwalitatieve en duurzame zonwering zoals de populaire shutters, we hebben het allemaal. We voeren uitsluitend topmerken waar we achter kunnen staan, zoals Leolux. Moderne meubels en accessoires, ook geschikt voor jongere doelgroepen. Zoals het mooie Pode, wat in kwaliteit niet onderdoet voor Leolux, maar wel eenvoudiger is. Of het vooruitstrevende merk Bert Plantagie, dat uitblinkt in verscheidenheid en heel gemakkelijk aan te passen is. Kom gerust eens binnenlopen in onze showroom aan Estland 5 in Delft en ontdek wat design kan doen!”

Afbeelding