Winterpret in Museumpark Archeon
Winterpret in Museumpark Archeon

Vier de winter bij Museumpark Archeon

Kom lekker genieten van de winterse sfeer in de prehistorie, bij de Romeinen en in het middeleeuwse stadje Gravendam. Het park is omgetoverd tot een waar winterwonderland. Zo staat ook dit jaar de welbekende ijsbaan weer op ons park. Sjees in een uur tijd over de ijsbaan en daag je familie en vrienden uit! Na afloop neem je een beker warme chocomelk in de knusse ijsstube.

Na het schaatsen neem je plaats in de Romeinse herberg om de nieuwe theatershow ‘De wonderbaarlijke tijdmachine’ te bekijken. Dr. Parnassus neemt jullie, met zijn wonderbaarlijke tijdmachine, mee in een tijdreis door de geschiedenis. Daarnaast neemt zijn assistente Madame Zohra plaats in de tijdmachine en verdwijnt in de tijd. Als dit maar goed afloopt?

Tot slot om het Napoleon Bonaparte jaar af te sluiten heeft Archeon van 18 december tot en met 20 maart 2022 de tentoonstelling ‘Napoleon lang leve de keizer’ ter expositie in het Romeinse badhuis. Neem een kijkje en kom van alles te weten over het leven van Napoleon Bonaparte.