Delftse Kinderen gezocht voor Engelstalig Kwartet

DELFT - Misschien ken je het Delfts Kwartet al met daarin al het moois van Delft. Het kwam half oktober uit en blijkt een groot succes. Plannen voor het vervolg kunnen nu gerealiseerd worden, want er komt iets nieuws aan: een Engelstalige versie.

Nu is er in het Engelstalige kwartet ruimte voor twee Delftse kinderen die elk op een kwartetkaart zullen komen. Ze zoeken een meisje en een jongen tussen de 6 en 12 jaar die het zelf leuk vinden om met een foto in het kwartet te staan bij de categorie musea. Het enige wat belangrijk is, is dat de kinderen het dus zelf leuk vinden en dat de ouders toestemming geven voor het gebruik van het portret van de kinderen voor in het kwartet dat straks wereldwijd verspreid wordt door bijvoorbeeld toeristen die het als souvenir uit Delft naar huis meenemen. Hoe leuk is het om daar onderdeel van te zijn?!

Dus, wil in het Delfts Kwartet te komen? Ben jij op donderdagmiddag 6 januari beschikbaar met één van jouw ouders? En vinden je ouders het goed dat je in het kwartet komt? Mail dan jouw voor en achternaam, of je een jongen of meisje bent, jouw leeftijd en het mailadres van jouw ouders naar: info@delftskwartet.nl. Via loting wordt bepaald wie erin komt. Aanmelden kan tot 30 december a.s. Zie ook: www.delftskwartet.nl/#inhetkwartet