‘De Grote Red je Reet Show’ (Foto: Kamerich & Budwilowitz)
‘De Grote Red je Reet Show’ (Foto: Kamerich & Budwilowitz)

Superleuk jeugdtheater in de kerstvakantie

DELFT - Skiën in Oostenrijk? Overwinteren aan de Costa del Sol? Welnee, de leukste vakantie vier je gewoon lekker in Delft. In Theater de Veste om precies te zijn. 

Aan het eind van het jaar, op woensdag 29 december, is de sprookjesachtige show ‘Sneeuwwitje’ van Theater Terra te beleven voor iedereen vanaf 4 jaar en op dezelfde dag kunnen de jongste theaterbezoekers genieten van ‘Moes’. Een poëtische peuter- en kleutervoorstelling boordevol fantasie. In het nieuwe jaar, op zondag 2 januari, presenteert Maas Theater en Dans ‘De Grote Red Je Reet Show’ voor iedereen vanaf 6 jaar. Dit is een vrolijke mashup van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass.

Kortom, neem je ouders, familie en vrienden mee uit, er valt meer dan genoeg te beleven tijdens de kerstvakantie in onze eigen stad, in onze eigen stadsschouwburg: Theater de Veste!
 

Bezoek de website van het theater voor meer informatie, de geldende coronamaatregelen en natuurlijk het bestellen van tickets.
Zie: www.theaterdeveste.nl