Tamara Obreskova
Tamara Obreskova

Lunchpauzeconcert

Op dinsdag 14 december neemt Tamara Obreskova je mee op een reis door de wereld van opera met bekende & onbekende nummers uit het operarepertoire, waaronder stukken uit Opera “Demon” van A. Rubinstein. 

Tijdens deze reis wordt ze begeleid door pianist en dirigent Ardjoena Soerjadi. Tamara is VAKdocent en operazangeres. Zij studeerde aan het conservatorium in Minsk en heeft zich daarna verder in opera verdiept. In Lúbeck en Parijs kreeg ze lessen van Galina Vishnevskaya, de vrouw van Dmitri Shostakovich. Inmiddels heeft zij met vele gezelschappen gezongen in de grote concertzalen in binnen- en buitenland.
Het Lunchpauzeconcert start om 12.00 uur in het Theatercafé van Theater de Veste. Tickets voor de live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. Na de afgelopen lockdown verdienen zij het om eventjes extra in het zonnetje te worden gezet. De tickets zijn te koop via de website van Theater de Veste voor 5 euro. Dat is inclusief een lunch na afloop in aanwezigheid van de muzikanten. Het overige publiek kan gratis via een livestream kijken en luisteren.