Energiebesparen doe je samen

DELFT - Op donderdag 16 december voegt 015Duurzaam een energiebesparingspakketje toe aan de wekelijkse pakketten van Voedselbank Delft.

Met de enorme energiekostenstijging is energie besparen voor de allerkwetsbaarsten in de samenleving nog belangrijker. Dat kan vaak ook al met kleine maatregelen. 015Duurzaam wil dat in het kader van de Delftse Lichtjesweek in december onderstrepen door energiebesparingspakketten uit te delen via de Voedselbank.

Naast ledlampen en tips voor besparingen staat een team van energiecoaches klaar om ondersteuning en inzicht te geven in energiegebruik en besparingsmogelijkheden. Tevens kunnen we een keur aan maatregelen uitvoeren in de woningen om direct energiebesparing te realiseren. 015Duurzaam nodigt mensen uit om een afspraak te maken met één van de energiecoaches om de juiste keuzes te maken. Ook kan je langskomen bij het open spreekuur op vrijdagochtend in OPEN aan het Vesteplein in Delft.

Wil je 015Duurzaam ook helpen met het geven van besparingsadvies, word dan energiecoach in jouw buurt. 015Duurzaam zorgt voor een gedegen Energiecoach-opleiding zodat jij in jouw buurt mensen kan ondersteunen met advies om energie te besparen.

Kijk voor meer details op de website van 015duurzaam.nl.