Delft Vertelt #19 op 12 december

DELFT - Bij de middagen van Delft Vertelt in het Rietveld Theater vertellen Delftenaren waargebeurde verhalen, die ze zelf hebben meegemaakt.

Er zijn maar twee regels: je moet het zelf hebben meegemaakt én het moet gebeurd zijn in Delft. Dat levert een bonte mix op van dagelijkse overpeinzingen tot absurde ontmoetingen, van dingen die vorige week zijn gebeurd tot verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, van komische situaties tot verhalen waar je toch even over na moet denken. Bij elke voorstelling hoort u maar liefst zes verhalen en laat ook een Delftse muzikant zijn of haar impressie van de stad horen.

Achtergrond

Delft Vertelt is gestart in voorjaar 2017. Het is bedacht door de voorzitter van het bestuur van het Rietveldtheater. Hij heeft een groep vrijwilligers bij elkaar gezocht, die het later heeft overgenomen.

True stories

Delft Vertelt is gebaseerd op “The Moth”, wat uit Amerika is overgewaaid. Daar worden de mooiste waargebeurde verhalen verteld, en is een groot succes daar. In Nederland worden ook op meerdere plaatsen waargebeurde verhalen verteld, met als bekendste ‘Echt Gebeurd’ van Paulien Cornelisse. Delft Vertelt is de enige die de verhalen verbindt met een stad. 

Aanvang 15.00 uur | entree 9,00 euro

Rietveld Theater | Rietveld 49 | 2611 LH Delft
Voor meer info ga naar www.rietveldtheater.nl