De Thuiskomst
De Thuiskomst

Camerata Delft in WAD met sfeervol kerstconcert

In de serie Delftse Duo’s in World Art Delft van kamermuziekensemble Camerata Delft is op 19 december de beurt aan Duo De Thuiskomst.

Dit creatieve duo, bestaande uit Quirine van Hoek, viool en Ellen Zijm, accordeon, brengt een toegankelijk en afwisselend concert, met bekende en minder bekende Kerstmuziek. Zo hoort u de Winter uit de Vier Jaargetijden van Vivaldi, kerstklassiekers als O Holy Night, delen uit de Messiah en muziek uit het kerstballet De Notenkraker. 

Quirine en Ellen spelen al samen sinds hun middelbare schooltijd en maakten diverse cd's. Ze treden veel op en zijn ook regelmatig te horen op radio 4. 

Laat u verwarmen door dit sfeervolle concert, met uitzicht op het altijd mooie landschap van Midden Delfland. Koffie, thee of Glühwein na afloop zijn bij de prijs inbegrepen. 

Zondag 19 december 11 uur World Art Delft, Rotterdamseweg 205. Info en tickets: www.cameratadelft.nl. N.B. Lezersactie: u betaalt op het concert slechts 5 euro voor een cd van De Thuiskomst. Zie advertentie op deze pagina.