Bistro Mes Amis
Bistro Mes Amis Foto:

Heerlijk lunchen bij Bistro Mes Amis

In het centrum van Delft, Hippolytusbuurt 10, bevindt zich Bistro Mes Amis, voorheen Bistro de Pijpenla. Deze sfeervolle bistro is gevestigd in een schitterend 15e-eeuws monumentaal pand. Bij mooi weer is het extra genieten op ons terras aan het water waar u zich met uitzicht op de Oude Kerk in vakantiesferen waant. Inmiddels hebben onze top-koks Jeff Snoecks en Colin Venema een nieuwe lunchkaart gepresenteerd welke bestaat uit heerlijke gerechten zoals gegratineerde uiensoep, een geitenkaassalade, croque monsieur, croque madame, luxe belegde baguettes en eggs benedict. Trek in een warme lunch? Kies dan voor de sliptong meuniere, kogelbiefstuk of spaghetti nero met gamba's. Uiteraard hebben we ook een lekker dessert om de lunch mee af te sluiten. 

Ter kennismaking met onze nieuwe lunchkaart bieden wij iedereen een welkomstdrankje aan bij vermelding van 'Delft op zondag' bij de reservering.

Dus heeft u zin in een gezellige lunch? Laat u dan door ons verwennen en reserveer via onze website www.bistromesamis.nl of bel 015-8877874 voor het bespreken van een groepsarrangement. We zijn geopend vanaf 12.00 uur!