PIJNACKER - Voor Oliveo staat er zaterdag eindelijk weer een spannende wedstrijd op het programma. Leon Woutersen kijkt uit naar het treffen met koploper RVC Celeritas.

- Dat wordt een spannende...
"Absoluut, en een belangrijke ook. Door de nederlaag tegen Graaf Willem II Vac zijn we achterop geraakt en zaterdag kunnen we wat rechtzetten. Natuurlijk is het leuk om veel te scoren en te winnen, maar ik speel liever potjes waarin het erom gaat, zoals deze." 

- Zijn jullie de voorbereiding anders ingegaan?
"Nee, op de trainingen is het niveau bijna altijd hoger dan in de wedstrijden, dus daar moeten we de uitdaging uit halen. Ik maak me er dan ook geen zorgen over of we er zaterdag staan." 

- Hoe vervelend is het dat er juist nu geen publiek bij mag?
"Dat is zeker vervelend, omdat dat juist in dit soort wedstrijden een kick kan geven. Daarnaast hebben we een vaste kern van toeschouwers die met ons meereizen. Het is natuurlijk jammer dat dat nu niet kan: ik had ze er graag bij gehad." 

- Wat verwacht je voor zaterdag?
"Ik kan natuurlijk niet anders zeggen dan winst voor ons. Maar het zal niet makkelijk zijn. Ik ken ze niet, maar weet dat ze heel wat spelers hebben die op een hoger niveau hebben gespeeld. Ik houd het op 1-2."