Afbeelding
Foto:

Voetbal dit weekend

Dit weekend zijn er geen toeschouwers welkom bij de wedstrijden.

Zaterdag 20 november
Nootdorp - Monnickendam (15.00 uur)
Berkel - Vitesse Delft (14.30 uur)
Lyra - Ariston ’80 (14.30 uur)
DSVP - FC Skillz (14.30 uur)
Schipluiden - Monster (14.30 uur)
HPSV - DVC (14.30 uur)
RVC Celeritas - Oliveo (14.30 uur)

Zondag 21 november
DHC - Hillegersberg (14.00 uur)
Olympia - Den Hoorn (14.00 uur)
Antibarbari - Full Speed (14.00 uur)
Concordia - Wilhelmus (14.30 uur)
Wippolder - Meeuwenplaat (14.00 uur)
VFC - RKDEO (14.00 uur)
HWD - DHL (15.00 uur)
SEP - SVH (14.00 uur)
Taurus - Stompwijk ’92 (14.30 uur)

Delftse vrouwen veroveren podia studentenatletiek

DELFT - Wie dacht dat Delft bekend staat als mannenstad heeft het mis. Afgelopen zaterdag 13 november hebben de vrouwen van de Delftse Studenten Atletiekvereniging Dodeka het podium veroverd van het Nederlands Studentenkampioenschap Wegatletiek 2021. In Rotterdam werd de 5 km overtuigend gewonnen door Robin Beijer, die de gouden medaille mee naar Delft mocht nemen. Ook op de langere afstanden deden de Delftse studenten het voortreffelijk: op plek twee en drie van de 10 km eindigden respectievelijk Florence Estublier en Aniek Sips, beiden student aan de TU Delft. Atletiek is bezig met een opmars en wordt een steeds grotere studentensport. “Het is prachtig om te zien dat studentenatletiek groter wordt en dat Delft een steeds grotere naam begint te maken in de studentenatletiekwereld", aldus Koen Stapel, voorzitter van D.S.A.V. Dodeka.

Agendapunt

Wilt u zelf een (online) activiteit toevoegen aan onze digitale agenda en de lezers op de hoogte brengen van wat er zoal te doen is in de regio? Ga dan naar www.delftopzondag.nl/activiteit en meld uw agendapunt aan. Zelf geen activiteiten aan te melden maar wel benieuwd naar leuke activiteiten in de regio? Neem dan vooral een kijkje!

Tips

Wilt u zelf een (online) activiteit toevoegen aan onze digitale agenda en de lezers op de hoogte brengen van wat er zoal te doen is in de regio? Ga dan naar www.delftopzondag.nl/activiteit en meld uw agendapunt aan.