Taptoe Delft zoekt sponsors

Vervolg van voorpagina

"In Eimert van der Vliet hebben we een vakkracht gevonden, die leiding kan geven aan de zeven werkgroepen die alle aspecten van het evenement gaan organiseren; van programma tot PR en van techniek tot verkoop.”
Het bestuur is nog wel op zoek naar iemand die "handig is met social media” omdat de organisatie graag wil verjongen.

Gezonde financiën
Wat de financiën betreft: de organisatie is gezond. “Wel is het belangrijk dat we in september 2022 niet meer aan de 1,5 meter vastzitten, anders wordt het krap”, aldus Kees. “We hebben toch zo'n 6500 bezoekers per sessie nodig.” Om wat meer armslag te hebben wordt ook een crowdfunding opgezet: “We hebben echt geen tienduizenden euro's nodig”, aldus George. Met tien á vijftienduizend euro zijn we heel erg geholpen.”

Gofundme
Kijk voor de crowdfundactie op www.gofundme.com onder 'Taptoe Delft. Susan Van Bergen en Dick Van Witteloostuijn organiseren deze inzamelingsactie namens Fons Harmsen: "De Stichting Vrienden van Taptoe Delft, wil met deze actie alle vrijwilligers aan de Taptoe verbonden een hart onder de riem steken. Zij werken nog steeds met man en macht om alle sponsorbudgetten voor 2022 gerealiseerd te krijgen. Door een bedrag te bemachtigen via Crowdfunding kunnen we kijken op welke wijze wij een bijdrage kunnen leveren aan de Taptoe van 2022."