Afbeelding
Foto:

Hans Sloover (65)

Wat doet u hier vandaag bij de Bikolaan?
"Boodschappen doen voor vanavond. Ik doe dat altijd bij deze supermarkt voor de zegeltjes. Zelf woon ik aan de andere kant van Tanthof, al 35 jaar ongeveer."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Toch weer de Coronamaatregelen. Ik ben voor vaccineren, maar ik denk dat we er nooit meer vanaf komen en er mee moeten leren leven."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Het Abtswoudse Bos is mijn favoriete plek in Delft. Ik loop daar iedere dag uren met mijn hond. Ik heb een Duitse Staande jachthond en die moet veel bewegen. Het Abtswoudse Bos is hier een perfecte plek voor."

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
"Ik zou wel een meet&greet willen met de leden van de band Dead South. Dat is een Canadese band en die heb ongeveer vier jaar geleden ontdekt. Zij maken hele heftige bluegrass, echt waanzinnig. Helaas ben ik pas een keer naar een optreden van hun geweest, in Amsterdam. Vorig jaar zou ik weer gaan, samen met mijn schoonzoon, maar vanwege Corona kon dit helaas niet doorgaan."

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
"Niet veel eigenlijk, lekker wandelen met de hond en voor de rest zien we het wel."

Wie zou u graag een complimentje willen geven?
"Ik wil mijn dochter en schoonzoon een complimentje geven. Zij zijn vorige week voor het eerst ouders geworden en ze doen het fantastisch."