DEN HAAG - Wippolder deed afgelopen zondag uitermate goede zaken door met 1-3 te winnen bij koploper HVV. Yannick Prade maakte de twee laatste Delftse goals.

- Dat is een prachtig resultaat...
"Ja, we hebben vanwege corona twee jaar geleden voor het laatst tegen ze gespeeld en dat was een echte vechtwedstrijd. Zondag was dat ook het geval en dan is het heel lekker dat je met 1-3 wint." 

- En nog lekkerder dat je er zelf twee maakt?
"Voor mezelf was dat inderdaad wel fijn. Ik ben er lang uitgeweest met een blessure aan mijn meniscus. Zondag startte ik in de basis en dan is het natuurlijk heerlijk als je twee keer scoort."
- En je maakt de competitie er spannender door...
"Ook dat, inderdaad. Helaas hebben we de week ervoor onnodig van COAL verloren, want anders waren we nu virtueel koploper. Het is goed dat we zondag gewonnen hebben, want nu staan we in verliespunten nog maar één punt op ze achter." 

- Hoeveel hoop je er dit seizoen te maken?
"Ik ben vooral ontzettend blij dat ik weer gewoon kan voetballen en dat ik er afgelopen weekend twee heb ingelegd. Ik hoop dit seizoen in de dubbele cijfers uit te komen. Voor het goede gevoel is het jammer dat we dit weekend niet spelen, maar volgende week hoop ik tegen Meeuwenplaat weer trefzeker te zijn."