Bosch Car Service EDA de Heus
Bosch Car Service EDA de Heus

Uw auto winterklaar bij EDA de Heus

DEN HOORN -  Nu het winterseizoen nadert, is het tijd om ervoor te zorgen dat uw auto winterklaar is. De medewerkers van het autobedrijf Bosch Car Service EDA de Heus zorgen er dan ook graag voor dat u, zonder zorgen, veilig de weg op kunt.

Bosch Car Service EDA de Heus is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto's. Bij EDA de Heus weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verassingen te staan.  

Winterklaar
Voor de winter is het erg belangrijk dat u de juiste banden onder uw auto heeft. Gaat u voor de winterbanden of voor vierseizoenenbanden? Geen probleem! De medewerkers van EDA de Heus staan voor u klaar. Zij bieden banden aan die geschikt zijn voor reizen naar wintersportgebieden en naar Scandinavische landen Wat ook zeker niet onbelangrijk is, is de airco. De airco zorgt niet alleen voor dat het koel blijft in de auto, het zorgt er ook voor het vocht uit de auto onttrekt, waardoor de ruiten sneller condensvrij zijn.

Breed assortiment
Bosch Car Service EDA de Heus beschikt over een breed assortiment van auto-onderdelen. Heeft u ruitenwissers die piepen als ze heen en weer bewegen? Geen probleem! EDA de heus helpt u er vanaf. Zij beschikken namelijk over Bosch ruitenwissers die geruisloos en streeploos heen en weer bewegen.
U kunt er natuurlijk niet alleen voor ruitenwissers terecht, maar ook over remvloeistof, bougies, filters en ook vervangen zij uw oude distributieriem voor een nieuwe.
Benieuwd naar het hele assortiment of wat voor service zij nog meer verlenen? Kijk dan op www.edaheus.nl. Voor meer informatie kunt u bellen naar 015-2618181 of mailen naar info@edheus.nl. U kunt maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur terecht op de Harnaschdreef 9 in Den Hoorn.