Emilio Tritto
Emilio Tritto

Lunchpauzeconcert

Het is een traditie geworden, de Lunchpauzeconcerten van De VAK verzorgt door VAKdocenten en gastmusici. Op dinsdag 16 november neemt de Italiaanse saxofonist en VAKdocent Emilio Tritto twee van zijn bandleden mee voor dit Lunchpauzeconcert. Pianist Jelle Willems, en saxofonist Nikola Spasojevic. Dit bijzondere trio vertelt jou hun muzikale verhaal met eigen gecomponeerde swingende jazzy nummers.

Emilio speelt al sinds hij 9 jaar is saxofoon. Hij startte in Matera in Italië. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heeft hij zijn bachelor en master Saxofoon behaald.
Het Lunchpauzeconcert start om 12.00 uur in het Theatercafé van Theater de Veste. Tickets voor de live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. Na de afgelopen lockdown verdienen zij het om eventjes extra in het zonnetje te worden gezet. De tickets zijn te koop via de website van Theater de Veste voor € 5,00. Dat is inclusief een lunch na afloop in aanwezigheid van de muzikanten. Het overige publiek kan gratis via een livestream kijken en luisteren.