Diana van der Bent
Diana van der Bent

Theater Overdag

DELFT - Donderdag 11 november staat Theater Overdag in het teken van Jazz & Poëzie met Diana van der Bent, Katja Gebbink en Harry Emmery.

De virtuoze jazzklanken van Emmery’s (ex-Metropole) contrabas combineren op wonderlijke wijze met de fenomenale stem van veelzijdig vocaliste en performer Diana van der Bent en de meeslepende woorden van schrijver en dichter Katja Gebbink. Wie zich durft te laten meevoeren door dit trio zal wellicht met de ogen gesloten- op ongekende plekken komen en de kunst van woord en klank weten te verstaan. 

Deze voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater op donderdag 11 november om 14.30 uur. De theaterkassa is open vanaf 13.45 uur. En goed om te weten: de tribune is afgelopen zomer voorzien van dikke kussens en er is nieuwe ventilatie in de theaterzaal aangebracht. 

De volgende voorstellingen van Theater Overdag zijn: 1 december Johnny ontmoet Shaffy met Johan Hoogeboom (in Theater de Veste), 23 december Laurens van Rooyen met And the music goes on (kersteditie), 30 december Uriël Ensemble met Klassieke muziek en verhalen.