Piano Pieten
Piano Pieten Foto:

Zing mee met de Piano Pieten in de Rijswijkse Schouwburg!

RIJSWIJK - Op zondag 14 november 2021 staan de Piano Pieten in de Rijswijkse Schouwburg met de ‘Te Gekke Piano Pieten Show’. Op hun twee prachtige Pepernotenvleugels spelen de pieten op verzoek van de kinderen, en natuurlijk ook van de ouders, de meest favoriete Sinterklaasliedjes aller tijden. 

Naast het interactieve liveoptreden van de Piano Pieten bereiden zij, samen met het publiek, in afwachting van de komst van Sinterklaas, ook het grote feest voor! Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn! Maar, waarom maakt Politiepiet zich dan toch zo druk? Via een live verbinding met het Pietenpolitiebureau, zichtbaar op het grote scherm, blijkt het complete chaos te zijn. Wat is daar toch aan de hand? Zullen de kinderen samen met Sinterklaas en de Piano Pieten het grote mysterie kunnen oplossen?

Geniet samen van vrolijke muziek, hilarische humor, gi-ga-gezellige grapjes en sensationele spanning, mét bezoek van Sinterklaas, in de allerleukste act van het jaar: De Te Gekke PianoPietenShow! Entree 7,50 euro. 

Meer informatie en kaartverkoop: www.rijswijkseschouwburg.nl of 070-3360336