DELFT - Concordia heeft zondag tegen Meeuwenplaat de eerste seizoenszege geboekt (6-2). Trainer Wesley Zandstra kan niet anders dan tevreden zijn.

- Die was even nodig...
"Ja, het zat er ook wel aan te komen. We voetballen goed, maar  gaven het in eerdere wedstrijden door persoonlijke fouten weg. Daarbij hebben we in de eerste drie wedstrijden de top-3 van de competitie getroffen." 

- Wat was het voor wedstrijd?
"We domineerden de wedstrijd vanaf het begin, maar kwamen door een persoonlijke fout achter. Dat veranderde niets aan het spelbeeld en in de tweede helft wisten we ons wel te belonen. Uiteindelijk bleken we een stuk fitter en bouwden we het uit tot 6-2." 

- Een mooie opmaat voor de wedstrijd tegen Full Speed...
"Ja, voetballend kwamen we tegen HVV en Wippolder lange tijd ook heel goed mee, maar nu levert het punten op. Ook Full Speed heeft een leuk voetballende ploeg, dus dat kan een leuke middag worden."

- Is de conclusie dat jullie te laag op de ranglijst staan?
"Dat denk ik wel. We zijn hard aan het trainen om de persoonlijke fouten eruit te halen. Daarnaast zie je tijdens wedstrijden en trainingen dat we goed kunnen voetballen. Gelukkig heeft dat zondag ook punten opgeleverd."