DEN HAAG - SEP deed zondag uitstekende zaken door met 0-2 te winnen bij Madestein. Marco van Blitterswijk brak de wedstrijd open.

- Jullie zijn lekker begonnen...
"Dat is zeker waar. Je merkt de afgelopen weken op de training dat er scherpe onderlinge partijtjes zijn en dat zie je op het veld terug. Na drie wedstrijden zijn we nog ongeslagen." 

- Merk je ook dat jullie fitter zijn dan de tegenstanders?
"Zondag was dat zeker het geval. In de laatste tien minuten waren we conditioneel veel beter dan de tegenstanders. We zijn in de zomerstop doorgegaan en daar plukken we nu de vruchten van. Dat is heerlijk."
- Wat was het zondag voor een wedstrijd?
"Madestein zocht de grenzen op en wij hebben laten zien ons mannetje te kunnen staan. We hebben een jonge ploeg en waar we vorige seizoenen misschien geïmponeerd zouden zijn, was dat nu niet het geval. We hebben de koppies er goed bijgehouden." 

- Hoe lekker is het dan dat je de eerste maakt?
"Zij hadden in de eerste helft wat kansjes gehad, maar wij kwamen voor rust op voorsprong. Dat is een opsteker voor de ploeg. Uiteindelijk hebben we het goed uitgespeeld, ondanks dat we vanwege een rode kaart met tien man speelden. We kwamen via een penalty op 0-2 en toen was de buit binnen."