Delftse en Rijswijkse kunstenaars voor Bacinol
Delftse en Rijswijkse kunstenaars voor Bacinol

Creatieve workshops over Delft en Rijswijk

In het Bacinol-gebouw aan de Hooikade en in het buurtschap Pasgeld in Rijswijk kunnen mensen de komende tijd gratis bijzondere workshops doen.

Dat heeft te maken met De Ontmoeting. Zo heet het langlopende evenement van Delftse en Rijswijkse kunstenaars. Delftse kunstenaars uit het Bacinol-complex en Rijswijkse kunstbroeders en -zusters van de stichting Arti-Shock verkennen de grenzen van elkaars gemeenten. Daarover loopt tot en met 26 november een expositie in het Stadskantoor aan het Stationsplein. De tentoonstelling is op alle werkdagen te bezoeken.
Maar er zijn ook workshops! In Pasgeld gebeurt dat op 30 oktober. Hier kunnen liefhebbers ‘gepast’ geld maken met een zelfportret op het biljet, een maquettedorp bouwen en plankton vissen in de Vliet. Ook is er een rondleiding door Pasgeld over de historie van dit grensgebied. In Bacinol is 14 november (14.00 tot 16.00 uur) de dag van de workshops. Zelf papier maken met planten uit Pasgeld, keramiek maken met klei uit Pasgeld en een workshop botanische microscopie met planten uit Delft en Rijswijk.

Meer informatie op
www.ateliersbacinol.nl. Opgeven via:
info@ateliersbacinol.nl