il Peperoncino
il Peperoncino

il Peperoncino

DELFT - il peperoncino Is een Italiaans restaurant aan de Verwersdijk 124. Het restaurant is vier jaar geleden geopend door de broers Nicola en Michele Ciricosta. Zij verhuisden een aantal jaar geleden van Nederland .Eenmaal in Delft, vonden zij het wel tijd worden om hun eigen Italiaanse restaurant te openen. Wanneer je bij il peperoncino aan het eten bent zal je als snel merken dat de broers Nicola en Michele echte Italianen zijn. Onderling wordt er Italiaans gesproken en aan de muren hangen familie foto's.
Bij il peperoncino is het erg belangrijk dat er voor elk gerecht verse ingrediënten wordt gebruikt, daarom wordt er elke dag boodschappen gedaan. Je kan hier genieten va hun lekkere pasta's, Pizza's, wijnen en van nog veel meer gerechten.
Il Peperoncino zorgt ervoor dat de klant authentieke en verse gerechten geserveerd krijgt. Zij streven ernaar om de klanten de beste Italiaanse keuken te bieden. Het restaurant is elke dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Reserveren kan via www.ilpeperoncino.nl.

In augustus bestond il peperoncino vier jaar. il peperoncino is de klanten erg dankbaar voor hun steun in het afgelopen ander half jaar. Hun zien elke bestelling als een vorm van steun.