Afbeelding
Foto:

Veiligheidsdag Politie Pijnacker-Nootdorp

Nadat corona vorig jaar roet in het eten gooide, is er dit jaar wèl weer een veiligheidsdag bij het politiebureau in Pijnacker-Nootdorp. Op 25 september is het zover en is iedereen, rekening houdend met de nieuwste coronaregels, welkom. Er is ook nu weer een grote diversiteit aan organisaties aanwezig. En elk jaar is er weer wat nieuws te zien. Laat je dus verrassen!

Zeker voor kinderen is er het nodige te zien en te doen. De dag wordt afgesloten door een optreden van het defensieorkest Fanfare Bereden Wapens. "De dag is vooral voor de jeugd een leuke ervaring. Daarom willen wij de jeugd zoveel mogelijk de gelegenheid geven de open dag te bezoeken. Het vriendelijke verzoek is daarom zoveel mogelijk met 1 ouder / begeleider naar het evenement te komen. Er is 1 centrale toegang waar u zich kan melden. Hier wordt u ontvangen en worden de regels voor het bezoek uitgelegd. Dankzij de hulp vele vrijwilligers en een groep studenten van MBO Rijnland Orde & Veiligheid kan dit evenement, zonder dat het te veel schaarse politiecapaciteit kost, toch doorgang vinden. Ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp is een grote steun in het mogelijk maken van deze dag. De Veiligheidsdag is zaterdag 25 september van 10.00 uur tot 16.00 uur. Om toegang tot het terrein te krijgen gelden de voorwaarden voor evenementen: Vanaf 13 jaar een geldig Coronatoegangsbewijs op je telefoon met daarbij een geldig legitimatiebewijs. De dag wordt gehouden rondom ons politiebureau aan de Nootdorpseweg in Pijnacker. Kom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer. Is het noodzakelijk dat je met de auto komt? Parkeren kan eventueel op de parkeerterreinen in de omgeving.

Fotowedstrijd Buytenhout in Beeld

Waar word jij blij van in het gebied Buytenhout? Maak er een mooie foto van en beschrijf kort wat de waarde voor jou is van de plek op de foto. Buytenhout is het gebied tussen Delft, Nootdorp en Pijnacker waaronder o.a. de Delftse Hout en het Bieslandse Bos valt. We nodigen je graag uit om je camera mee te nemen en jouw favoriete plek in beeld te brengen. Door gericht te kijken met je (telefoon)camera bij de hand zul je zien dat je makkelijker nieuwe en mooie dingen ontdekt. Alleen, of samen met vrienden en kinderen. De makers van de tien beste foto's maken kans op mooie Buytenhout prijzen en deelname aan een expositie. Website: www.buytenhoutinbeeld.nl