Nieuwe cursus Kinderyoga bij De VAK
Nieuwe cursus Kinderyoga bij De VAK

Yoga is ook voor kinderen!

Het nieuwe schooljaar is net begonnen en we verlaten de vakantierust. Al snel zijn we weer terug in ons drukke dagelijkse ritme, dit geldt ook voor de kinderen. In de huidige tijd is het belangrijk om naar onszelf te luisteren. Speciaal voor kinderen van 6 tot 10 jaar start er een nieuwe cursus Kinderyoga bij De VAK in Delft.

Kinderyoga is een combinatie van een fijne kindgerichte vorm van yoga, mindfulness en meditatie. Elke les heeft een ander thema met verschillende oefeningen, spelletjes, ontspanningsoefeningen, en creatieve opdrachten en veel plezier! Kinderyoga heeft een gunstig effect op de ontspanning, motoriek, het zelfvertrouwen en concentratievermogen. Ook fantasie en creativiteit worden gestimuleerd.

Ben jij tussen 6 en 10 jaar oud en wil jij leren gezond te bewegen, te ontspannen, beter kunnen concentreren en je creativiteit te vergroten? Dan is dit ideaal voor jou. De cursus begint maandag 20 september van 16.00 uur– 17.00 uur . Het zijn blokken van 10 lessen. Locatie: OPEN, Vesteplein 100.

Inschrijven: www.vak-delft.nl/cursus/kinderyoga
Eerst proberen? Bel De VAK 015-8904901 of mail info@vak-delft.nl