Ook bij het uitzoeken van een Design stoel voorzien de zitadviseurs van Zorgdrager u uiteraard van goed advies
Ook bij het uitzoeken van een Design stoel voorzien de zitadviseurs van Zorgdrager u uiteraard van goed advies

Goed én mooi zitten doet u bij Zorgdrager

DELFT - Goed zitten en makkelijk opstaan zijn belangrijk, maar het oog wil ook wat. Zorgdrager zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede smaak met mooie designstoelen van Meubelfabriek De Toekomst. 

Wanneer u noodgedwongen veel meer uren zittend doorbrengt dan u zou willen, is een goede stoel een must. Zorgdrager staat bij veel mensen bekend om de Health stoelen, maar wat velen niet weten is dat ook diverse Design stoelen bijdragen aan comfortabel en ergonomisch zitten. In de showroom biedt Zorgdrager een ruim assortiment Design stoelen van Meubelfabriek De Toekomst. Deze Nederlandse fabriek onderscheidt zich met buitengewoon goede garantievoorwaarden in de confectiebranche. "Bij deze topleverancier staan naast een sterk accent op comfort, functionaliteit en een innovatief ontwerp hoog aangeschreven", vertelt Steef van der Kruit van Zorgdrager. "De stoelen hebben een moderne uitstraling en bieden daarnaast tal van mogelijkheden op ergonomisch vlak. De stoelen kunnen worden voorzien van een sta op functie, lendensteun, elektrische topswing en kantelmechaniek. Tevens zijn de stoelen beschikbaar in verschillende maatvoeringen." In de showroom van Zorgdrager vindt u modellen uit de collecties TWICE, MAGIC4U en RIVA. Alle stoelen zijn qua kleur en draaivoet eindeloos samen te stellen naar eigen smaak. Binnenkort volgen bovendien nieuwe modellen. 

Ook bij het uitzoeken van een Design stoel voorzien de zitadviseurs van Zorgdrager u uiteraard van goed advies. "Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u bij medische problematiek altijd eerlijk over welke stoel voor u geschikt is. Wij willen u een stoel bieden waar u 15 jaar lang comfortabel op kunt zitten."

Zorgdrager - Schieweg 87A
Tel.: 0800-0152
www.zorgdrager.com