Delft Fringe Night XL
Delft Fringe Night XL Foto:

Delft Fringe Festival is jarig! Kom je ook op ons feestje?

Delft Fringe Festival bestaat 10 jaar en pakt GROOTS uit. Op zaterdag 18 september is het feest en wordt Delft getrakteerd op drie steengoede prijswinnende voorstellingen. Te zien tijdens de allereerste ‘Delft Fringe Night XL’!

“Naast het Delft Fringe Festival organiseren we ook 3 keer per jaar een ‘Delft Fringe Night”, vertelt festivaldirecteur Roel Beeftink-Funcken. “Tijdens deze avonden zie je artiesten die tijdens vorige festivals een hit waren. Leuk om te bezoeken als je het festival kent maar ook als je nog nooit bent geweest.”

Extra feestelijke editie!
‘XL’ staat natuurlijk voor GROOTS! Daarom vindt deze speciale ‘Delft Fringe Night’ plaats in de grote zaal van Theater de Veste en staan er 3 prijswinnaars op het podium: De Gestampte Meisjes (cabaret), de Prima Donna's (opera & cabaret) en Tappin-It Collective (tapdans). Het wordt een avond om niet te missen!

Zin in een avondje uit? Wees er snel bij, want Delft Fringe Nights zijn elke keer weer tot op de laatste stoel uitverkocht! Kaarten zijn te koop via www.delftfringefestival.nl.