Foto: Yolanda Wevers
Foto: Yolanda Wevers Foto: Yolanda Wevers

KonMari Consultant Anneliese Rose te gast Op Hodenpijl

Op woensdag 8 september is gecertificeerd KonMari Consultant Anneliese Rose te gast Op Hodenpijl voor een lezing. Voel je stress in plaats van rust als je thuiskomt? Heb je plannen om kleiner te gaan wonen of wil je graag eenvoudiger gaan leven?
Gecertificeerd KonMari Opruimcoach Anneliese Roose vertelt je alles over de opruimmethode van de Japanse Marie Kondo. Zij inspireerde wereldwijd al miljoenen mensen om te gaan opruimen en te kiezen voor wat hen écht gelukkig maakt.
Anneliese helpt je om rust en ruimte te maken in je huis. Ze leert heldere beslissingen te nemen over waar je echt gelukkig van wordt. Door jezelf te omringen met enkel spullen die je plezier en energie geven, leer je jezelf beter kennen, krijg je meer rust in je hoofd en geef je zuurstof aan je leven.
Anneliese begeleidt je volgens de methode van de Japanse Marie Kondo. Zij is de auteur van The Life Changing Magic of Tidying Up (vertaald als Opgeruimd!) en Spark Joy. Van haar boeken werden er wereldwijd al meer dan twaalf miljoen exemplaren verkocht.

Datum: woensdag 8 september. Aanvang: 20.00 uur. Prijs: 18,50 euro. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.