Open Dag Nootdorpse IJsclub

NOOTDORP - Op zondag 29 augustus vindt bij de Nootdorpse IJsclub een Open Dag plaats. Deelname is gratis en de inloop is vanaf 10.00 uur. Alle activiteiten eindigen uiterlijk 15.00 uur.

Hardlopen
Tijdens de Open Dag wordt met diverse trainingsgroepen, beginners tot en met gevorderden, hardgelopen. Om 10.15 uur is de aanmelding voor de eerste ronde en wordt de indeling gemaakt. Van 10.30 uur tot 12.00 uur vindt de training plaats. Vervolgens bestaat om 12.15 uur de mogelijkheid voor een tweede lichting om zich aan te melden. Na de indeling van deze tweede groep wordt van 12.30 uur tot 14.00 uur getraind.

Wandelen
Dezelfde dag worden vanuit de club ook twee wandelingen georganiseerd. De eerste is er een van 7 kilometer; een familiewandeltocht via het speelbos. De tweede is een afstand van 12 kilometer; een natuurwandeltocht via het Bieslandse Bos, Delftse Hout en de Dobbeplas. De start is om 10.30 uur voor het begeleid wandelen in twee groepen. Op hetzelfde tijdstip is de mogelijkheid om individueel deel te nemen met een routebeschrijving.

Skeeleren
Voor zowel jeugd als volwassenen bestaat daarnaast de mogelijkheid om mee te doen aan een skeelertraining. Om 10.45 uur start de training voor de jeugd die duurt tot 11.45 uur. Van 12.45 uur tot 13.45 uur is er een training voor volwassenen. Let op: je moet voor deze training zelf materiaal en bescherming meenemen en je moet zelfstandig kunnen skeeleren.