DHC jeugdteams in de beker tegen PSV en De Graafschap

DELFT - Twee DHC-jeugdteams spelen binnenkort tegen de leeftijdsgenoten van betaald voetbalorganisaties.

Het DHC-elftal O16-1 speelt op zaterdag 28 augustus om 11.15 uur in het eigen stadion aan de Brasserskade in de voorronde van de beker tegen PSV O16-1. Dat zal zonder twijfel een hele zware tegenstander zijn, maar de groen-zwarten spelen in ieder geval tegen een dergelijke topclub. In de competitie speelt dit DHC-team in de landelijke Divisie 4 en treft daar als tegenstanders nog een drietal BVO’s, te weten Almere City, FC Eindhoven en Roda JC. Dit betekent verre reizen naar de uitwedstrijden, maar wel hele mooie tegenstanders.

Op zaterdag 28 augustus speelt ook DHC O15-1 tegen een BVO, maar dit DHC-elftal moet dat doen in een hele verre uitwedstrijd in Doetinchem tegen De Graafschap O15-1. Dat is ook voor dit DHC-elftal een hele mooie wedstrijd. In de competitie speelt dit DHC-team in de landelijke Divisie 4, waarin zij twee BVO’s zullen gaan ontmoeten, te weten FC Dordrecht en FC Eindhoven.

DHC kijkt uit naar prachtige tegenstanders en mooie wedstrijden, zowel uit als thuis aan de Brasserskade. Misschien ook leuk voor het Delftse publiek om te komen kijken.