Delftse Post verdwijnt uit Delft

RODI Media ZH verspreidt al jaren De Delftse Post. Woensdag 1 september zullen we dat voor de laatste keer doen omdat met ingang van die datum de Delftse Post ophoudt te bestaan. De krant Delft op Zondag blijft wekelijks verschijnen zoals u dat gewend bent.

Algemeen directeur local media van DPG Media Jan van Dun legt het verdwijnen van de Delftse Post uit: “De markt is constant in ontwikkeling en in steden en gemeenten is nog slechts plaats voor één huis-aan-huiskrant. Bij DPG passen we het bestaande portfolio aan en zetten we verder in op de ontwikkeling van digitale mogelijkheden."
RODI Media ZH blijft met Delft op Zondag zowel online als offline zorgdragen voor uw lokale nieuwsvoorziening en we zijn en blijven een vertrouwd platform voor de lokale ondernemer. De hoge oplage van 83.500 exemplaren wordt ieder weekeind bezorgd in Delft, Den Hoorn, Schipluiden, een deel van Rijswijk, 't Haantje, Rijswijk-Buiten, Ypenburg, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Online wordt de krant per maand gelezen door ruim 25.000 mensen. Het bereik is dus eindeloos.

Wilt u adverteren in dé lokale huis-aan-huiskrant van de regio? Neem dan contact op met onze media adviseurs via 015 214 39 12. Heeft u tips voor onze reactie? Mail dan naar redactie@delft
opzondag.nl