Foto expositie in Bibliotheek Den Hoorn

DEN HOORN - In de maanden augustus en september is er een foto expositie van Jeannemieke Hectors in de Bibliotheek van Den Hoorn. Tijdens het afgelopen coronajaar is zij veel op pad geweest om landschappen in Nederland te fotograferen.

In deze expositie bezoek je het Sprielderbos – het bosgebied in het noordwesten van de Nederlandse landstreek de Veluwe, het Aekingerzand - een uitgestrekt gebied met zandverstuivingen dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld - het grootste natte heidegebied van West-Europa en de kust van Schouwen-Duiveland. Zij bezocht deze plaatsen soms in de ochtend, een andere keer overdag of juist later op de avond om net de juiste beleving vast te leggen.

Deze expositie is gratis toegankelijk tijdens openingstijd van de Bibliotheek in Den Hoorn, Fluitekruid 62. Voor de openingstijden, zie www.debibliotheekdeplataan.nl


Agendapunt
aanmelden
in online agenda

Wilt u zelf een (online) activiteit toevoegen aan onze digitale agenda op onze website en de lezers op de hoogte brengen van wat er zoal te doen is in regio Delft? Ga dan naar www.delftopzondag.nl/activiteit en meld uw agendapunt aan in één van de categorieën!